About

Sinds begin 2012 ben ik officieel inwoner van Enschede. Daarvoor een tijdje onofficieel, maar volgens mij niet illegaal. Samen met mijn vriendin en een langharig, redelijk tam, Frans hangoorkonijn woon ik in het centrum van Enschede.

Ik heb er mijn hobby van gemaakt om mijn mening over bepaalde onderwerpen  te geven, of om in mijn ogen, interessant nieuws met anderen te delen.

Om hier niet steeds mijn directe omgeving (vriendin en konijn) mee lastig te vallen heeft deze website het levenslicht gezien. U kunt op elk gewenst moment de site ‘weg klikken’ met het kruisje rechtsboven in beeld.

Het doel van deze website:

  • Inwoners van Enschede, maar ook andere geïnteresseerden, te wijzen op de mooie en minder mooie kanten van onze stad.
  • Ideeën aandragen voor bijvoorbeeld onze politici en andere machthebbende personen.
  • Zaken benoemen waar deze ezel zich aan heeft gestoten. Hier kun u vervolgens om lachen of u denkt ‘Potverdikkie, dat is mij ook overkomen’. Een combinatie van beiden is ook mogelijk.

Om de onderwerpen een beetje op te leuken heb ik diverse afbeeldingen van het internet geplukt. Ik heb hierbij in sommige gevallen een poging gewaagd om de auteur  te achterhalen. Dit blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. Mocht iemand op deze website een creatie van hem of haar tegenkomen en hier bezwaar tegen hebben, neem dan contact op.

Update
Deze website over Enschede is nu ongeveer 4 maanden online. Het is dus tijd om de (tussen)balans op te maken.

Ten eerste valt het op dat de website steeds beter bezocht wordt. Dat is prettig!

Ten tweede, ik had overigens niet anders verwacht, kost het veel tijd en moeite om over actuele en interessante onderwerpen te schrijven. Suggesties zijn dan ook van harte welkom via contact.

Ten derde hebben meerdere personen mij voor gek verklaard door geen reclame op de website te plaatsen. Nu gebeurt dat wel vaker, maar na enig beraad ben ik hier op teruggekomen:

Er worden nu advertenties getoond. Daarnaast wordt momenteel onderzocht wat de mogelijkheden van affiliate marketing zijn.